Ontdek onze toffe events!

Voetjes in het zand, een ruim terras en verschillende ruimtes. Het sfeervolle Beachclub Texel vormt een schitterend decor voor grote en kleine evenementen. Zo organiseren we zelf iedere zomer superleuke evenementen. Houd de agenda goed in de gaten voor de actuele en komende events, zo hoef je niks te missen.

 

BEACHCLUB CINEMA

Op de woensdagavonden in juli en augustus verandert het strand voor Beachclub Texel in een sfeervolle openluchtbioscoop. Een enorm scherm, lekkere cocktails en een snack zorgen voor een onvergetelijke avond onder de sterren. Voeten in het zand, popcorn in de hand.

Bring your own
neem je eigen stoeltje of kleedje mee, en zoek een plekje op het terrein. 
om samen te genieten van de film. 
(houd hierbij rekening met andere bezoekers, zodat " iedereen" van de film kan genieten)

                         Stoeltje/bedje huren dat kan natuurlijk ook, bij ons op locatie.                                        de kosten hiervoor zijn €7,50 per stoeltje/bedje waarvan €5,- borg is.        die krijgt u van ons na afloop van het event, en het terugbrengen van stoeltje/bedje weer van ons retour. wij willen u vragen dit graag zoveel mogelijk contant mee te brengen.                           *zolang de voorraad strekt.

Hapjes en drankjes zijn de gehele avond af te halen bij onze Beachbar. 
(het is niet toegestaan eigen consumptie te nuttigen. let op dit kan gecontroleerd worden)

de film start rond zonsondergang, dit zal ergens tussen 21.30 & 22.15 zijn.
 

TICKETS OPENLUCHT​BIOSCOOP

Kaartjes zijn te koop per stuk. Hierbij krijg je toegang tot het terrein. 

PROGRAMMA

 

19 juli 2023     Chef   koop hier je ticket

film chef .jpeg

Chef Carl Casper (Jon Favreau) weigert zijn creatieve integriteit in de keuken op te geven als het aankomt op zijn gerechten en specialiteiten. Een conflict met de commerciële restauranteigenaar (Dustin Hoffman) is onvermijdelijk, en uiteindelijk besluit Carl tegen beter weten in om op te stappen. Hij vertrekt naar Miami, waar hij een kantinewagen opent samen met zijn ex-vrouw (Sofia Vergara), zijn beste vriend (John Leguizamo) en zijn zoon (Emjay Anthony). Hiermee hoopt hij niet alleen zijn initiële passie voor koken terug te vinden, maar ook zijn levenslust.

 

26 juli 2023    Aladdin   koop hier je tickets

aladdin.jpeg

Aladdin is een straatschoffie dat steelt om te overleven en verliefd is op een prinses, de dochter van de Sultan. Vervolgens vindt hij een magische lamp, waaruit een Geest verschijnt die in staat is wensen te vervullen. Met hulp van deze Geest probeert Aladdin vervolgens het hart van de prinses te veroveren.

02 augustus 2023 Magic Mike koop hier je tickets

magic mike.jpeg

'Magic Mike' is gesitueerd in de wereld van de mannelijke strippers en volgt Mike (Channing Tatum), die een jonge danser genaamd The Kid (Alex Pettyfer) onder zijn hoede krijgt. Hij leert hem de fijne kneepjes van de kunst van het feesten, het versieren van vrouwen en het gemakkelijk geld verdienen.

09 augustus 2023    Grown ups 2  koop hier je tickets

grown ups 2.jpeg

Lenny Feder (Adam Sandler) besluit met zijn familie terug te keren naar de geboorteplaats waar hij en zijn vrienden vroeger zijn opgegroeid. Maar dan breekt voor de kinderen hun laatste schooldag aan. En op een dag die gek genoeg vol zit met verrassingen draaien de rollen zich om, en zijn het de kinderen die de volwassenen een lesje leren.

16 augustus 2023    Top gun   koop hier je tickets

top gun.jpeg

Het is jaren geleden dat Pete 'Maverick' Mitchell de pilotenopleiding volgde bij Top Gun. Inmiddels is hij een oude rot in het vak en is hij onverwachts teruggekeerd. Hij neemt vervolgens de rol van mentor op zich om een nieuwe generatie gevechtspiloten op te leiden.

23 augustus 2023   Bad moms   koop hier je tickets

bad moms.jpeg

Amy Mitchell zet haar gezin altijd op de eerste, tweede en derde plaats, maar haar man, veeleisende kinderen en idiote baas eisen zijn tol. Ze blijft maar geven en geven, maar nooit is het genoeg. Wanneer de alfamoeders op de school van haar kinderen een brug te ver gaan, knapt er iets bij Amy. Samen met twee, eveneens uitgeputte, moeders besluit ze even helemaal los te gaan, met het doel zich los te maken van conventionele verantwoordelijkheden.