Say yes on the beach

Dat snappen wij helemaal. Het Texelse strand is een droomlocatie om jouw geliefde eeuwige trouw te beloven. Het warme zand, de ruisende golven en het betoverende uitzicht op zee… het zijn de sfeermakers voor een onvergetelijke trouwdag. Of je nu kiest voor een intieme bruiloft met een klein gezelschap of een uitbundige trouwdag met een knalfeest; bij Beachclub Texel is alles mogelijk.

Persoonlijke kennismaking

Er is weinig persoonlijker dan een bruiloft. We bespreken dan ook graag alle opties met jullie onder het genot van een kop koffie. Want opties, die zijn er in overvloed. Zo kun je het ja-woord geven met je voeten in de branding, op ons zonnige terras of in het paviljoen. Na de ceremonie wordt er geproost en verzorgen we ook de rest van de dag. Een spetterend feest, een barbecue, een compleet 5-gangen diner of een uitgebreid koffiebuffet zijn nog maar enkele van de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Voor alle feesten, borrels en partijen ben je van harte welkom op ons zonnige terras of in ons paviljoen. Er is van alles mogelijk en we denken graag met je mee. Vraag via de onderstaan formulier eenvoudig een offerte aan!